Training for Warriors – Taisteluhenkeä treenistä arkeen

Kaikki alkaa valmentajan kertomalla motivaatiotarinalla. Tarinalla, jonka avulla pyritään vaikuttamaan mielen sisäisen hyvinvointiin ja rohkeuteen. Motivaatiotarina tukee tulevaa treeniä ja lisää taisteluhenkeä myös treenin ulkopuolisiin arjen hetkiin.

Tarinan jälkeen tunti jatkuu itse treenivaiheeseen: joko voimatreeniin tai toiminnallista ja syke-harjoittelua sisältävään Hurrikaani/Circuitiin. Oli treeni mikä hyvänsä, 20 hengen ryhmää tsemppaa koko ajan valmentaja. Treenikertoja suositellaan sisällytettävän viikkoon maksimissaan neljä, millä tuetaan läpi elämän toteutettavissa olevaa terveyttä ja hyvinvointia tukevaa harjoittelua.

Kaiken tämän kehitti yhdysvaltalainen valmentaja Martin Rooney, joka suunnitteli metodin alun perin huippu-urheilijoiden oheisharjoitteluksi. Hän kuitenkin ymmärsi nopeasti, että treeni sopisi myös koko kansalle. Suomeen TFW:n toivat Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Petri Rasasen ja Kimmo Laiho (Elastinen) avaten ensimmäisen salin Helsinkiin. Suomessa asiat on selvästi tehty oikein – TFW Helsinki valittiin maailman yli 200 TFW salista parhaaksi vuonna 2017. Tänään, Helsingin salin lisäksi oman elämän taistelijaksi voi treenata jo kymmenellä salilla ympäri Suomea.

Innostuitko? Nyt kannattaa käydä kokeilemassa, sillä Edenredin asiakkaat pääsevät kokeilemaan treeniä ilmaiseksi. Kerro varauksen yhteydessä, että sinulla on Edenredin maksuväline käytössä. Kokeilukerran voi varata osoitteessa info@tfwhelsinki.com. Lue lisää Training for Warriorsista