Miten sinä virkistyt vapaa-ajallasi? Kerro ja voita liput Flow-festivaaliin!

Kesä on kohta taas täällä – ja niin kesän festaritkin! Elokuun toinen viikonloppu tulee olemaan Helsingin festarikesän huipentuma, kun Flow valtaa kaupungin. Nyt sinulla on huikea mahdollisuus voittaa 3 päivän lippu tapahtumaan kertomalla meille, miten sinä virkistyt vapaa-ajallasi. 

Osallistu kilpailuun Instagramissa (@edenredfinland) kommentoimalla kilpailun kuvakarusellia. Osallistujan tulee olla täysi-ikäinen.

Kisa päättyy tiistaina 23.5.2017. Älä siis odottele onnesi ohi, vaan suuntaa heti Instagramin puolelle!

Instagram-kilpailun säännöt:

1. Kilpailun järjestää Edenred Finland Oy.

2. Kilpailussa selvitetään, mitkä ovat suomalaisten suosimia vapaa-ajan aktiviteetteja.

3. Kommentoi kuvaan suosikkiaktiviteetin kuvan numero ja osallistu kisaan. Palkintona on 1 kpl 3 päivän lippuja Flow Festivaaleille.

4. Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta niitä järjestäjän tai yhteistyökumppanin palveluksessa olevia, jotka ovat mukana kilpailun järjestämisessä tai heidän perheenjäseniään. Alaikäisellä osallistujalla tulee olla huoltajansa suostumus osallistuakseen kisaan.

5. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sekä arvonnan sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivuilla.

6. Raati arpoo voittajan, jonka nimimerkki julkaistaan Edenredin Instagram-tilillä.

8. Voittajaan ollaan yhteydessä Instagramin yksityisviestillä.

9. Kisaan voi osallistua 8.5.2017-23.5.2017.