Yrittäjä, hyödynnä luontoisetusi

Yrittäjänä sinun kannattaa maksaa osa omasta palkastasi luontoisetuina, koska niiden verovähennysoikeudesta syntyy selkeää taloudellista hyötyä. Jos ruokailet usein lounasravintoloissa tai harrastat säännöllistä liikuntaa, hyödynnä veroedut! 

Mikäli sinulla on työntekijöitä, voit tarjota henkilöstöedut myös heille. Lounasseteleiden verovapaa etu on 25%; työnantajana voit vähentää edun verotuksessa ja työntekijä puolestaan maksaa 75% edusta.

Tutustu etujen verotukseen vielä tarkemmin infograafin avulla. 

Lounasseteli™

Voit käyttää lounasseteleitä kuukausittaisen työpäivien määrän verran eli keskimäärin 22 seteliä kuukaudessa. Edenredin lounasverkosto on Suomen laajin, Lounasseteli™ käy yli 14 000 ravintolassa.

Virikeseteli® eli liikunta- ja kulttuuriseteli

Liikunta- ja kulttuurietua voi käyttää vuodessa verottomasti 400 € henkilöä kohden. Myös osakeyhtiön, avoimen yhtiön ja kommandiittiyhtiön osakas, joka työskentelee yhtiössään, voi saada edun verovapaasti. Seteleitä voit käyttää Edenredin verkostoon kuuluvissa yli 6 000 liikunta- ja kulttuuripaikassa ympäri Suomen.

Seteleiden tilaaminen on nopeaa ja vaivatonta

Seteleiden tilaaminen Edenredin verkkosivuilta on helppoa ja kätevää; yli 90% asiakkaistamme pitää setelitilausta vaivattomana ja lähes 90% asiakkaistamme on tyytyväisiä seteleiden toimitusnopeuteen sekä toimituksen laatuun.

Näin tilaat seteleitä:

  1. Täytä ensin rekisteröitymislomake.
  2. Saat sähköpostitse asiakasnumeron, jolla voit tilata seteleitä haluamasi määrän.
  3. Maksa tilauksesi esimerkiksi verkkopankissa tilauksen yhteydessä, näin saat setelit käyttöösi muutaman päivän kuluessa.
  4. Toimitamme setelit halutessasi suoraan yrityksesi toimipisteeseen.

Rekisteröidy