Tauolla Helppojen kotisivujen kanssa

 

Hei Leo! Kiva juttu, että sinulta löytyi aikaa lähteä tauolle kanssamme tänään. Kuulin, että olette ottaneet käyttöönne Edenredin tuotteita. Mitä etuja teillä on tarjolla työntekijöillenne?

– Meillä on käytössämme Ticket Duo, joka kattaa sekä lounas- että virike-edun ja Ticket Transport työmatkaedun tarjoamiseen.

 

 

 

 

Miten päädyitte tällaiseen ratkaisuun?

– Haluamme koko ajan kehittää työntekijöidemme hyvinvointia. Pohdimme millaisia keinoja hyödyntämällä työntekijät viihtyisivät töissä paremmin. Koimme, että nämä olivat hyviä etuja saada rahalle vastinetta ja tarjota mielekästä tekemistä työntekijöille myös vapaa-ajalla. Edut ovat olleet meillä käytössä tämän vuoden alkupuolelta asti.

 

Miten teillä käytetään näitä etuja?

– Meillä edut tarjotaan kaikille työntekijöille heti koeajan päätyttyä. Virike- ja matkaetu lisätään palkan päälle, lounasetu puolestaan vähennetään palkasta käytön mukaan. Työpisteemme lähistöllä ei ole juurikaan lounasravintoloita tarjolla, mutta lähikaupassa etua tulee käytettyä lähes päivittäin. Lounasetua tulee hyödynnettyä paljon myös vapaa-ajalla. On kätevää, että lounasrahaa saa ladattua kortille oman tarpeen mukaan.

 

Kuulostaa järkevältä. Onko eduista tullut palautetta?

– Edut ovat olleet mieluisia ja henkilöstö on käynyt porukalla esimerkiksi leffassa. On mukavaa huomata, että henkilöstö viihtyy yhdessä vapaa-ajallakin! Koen, että edut lisäävät sekä työhyvinvointia että yhteisöllisyyttä työpaikoilla. Virike-etua hyödyntämällä vapaa-ajallakin on helpompi puuhata jotain yhteistä kivaa.

 

Kiva juttu. Kiitos oikein mukavasta tauosta!

 

INFOBOKSI:

Helpotkotisivut

Toimiala: Verkkosivujen suunnittelu

Henkilöstön määrä: 7

Käytössä olevat Edenredin tuotteet: Ticket Duo ja Ticket Transport

 

Lue, kuinka lisätä työhyvinvointia henkilöstöeduilla