Lounaskorttisi on nyt myös puhelimessa

Huomasitko, että lounaskortti meni kännykkään?

Kaikki Edenredin lounaskorttiasiakkaat (Ticket Lounas® ja Ticket Duo®) voivat maksaa lounaansa nyt myös matkapuhelimella MyEdenred-sovelluksessa. Lataa vain uusin versio MyEdenred-sovelluksesta ja saat mobiilimaksupainikkeen käyttöösi! Voit myös käyttää palvelua osoitteessa www.myedenred.fi.

Näin mobiilimaksu toimii

Mobiilimaksun käyttäminen on nopeaa ja vaivatonta. Etsi ravintola nimen tai sijainnin perusteella (sovellus näyttää lähellä olevat ravintolat, jos puhelimessasi on paikannustoiminto päällä), syötä maksettava summa ja näytä kuitti kassalle. Ja ei muuta kuin syömään!

Mobiilimaksuverkostomme kasvaa jatkuvasti. Jos suosikkiravintolasi ei vielä hyväksy Edenredin mobiilimaksua, se on merkattu vaaleanharmaalla. Klikkaa ravintolaa ja klikkaa "Lähetä vinkki". Vinkki lähetetään automaattisesti Edenredin tiimille, joka kontaktoi ravintolat. 

MyEdenred-palvelu

Lataa MyEdenred-sovellus matkapuhelimeesi sovelluskaupastasi hakusanalla ”MyEdenred” tai päivitä jo olemassa oleva sovelluksesi. Voit myös käyttää palvelua selaimessa osoitteessa www.myedenred.fi. Samat tunnukset käyvät sekä sovellukseen, että verkkosivuversioon.

Katso vielä video kuinka mobiilimaksu toimii:

Lisätietoja mobiilimaksamisesta: http://www.edenred.fi/fi/palvelut/myedenred