Lounasreportaasi: Lounashetki Teurastamon Kellohallilla

Teurastamo elää. Radio Helsinki, baarit ja ravintolat luovat oman viihtyisän pihapiirinsä, jossa on aurinkoisena päivänä mukavan vireä tunnelma. Saan lounaskaverikseni muusikko Markus Nordenstrengin, jolle Kellohalli on tuttu paikka. Lounas vaihtui kuulemma viime visiitillä pelkkään juomaan, joten nyt on oiva mahdollisuus korjata tilanne.

“Tavoitteenamme on, että Kellohallin lounaalla on rento tunnelma ja että tänne on helppo tulla”, keittiömestari Petri Hotti kertoo. “Lounaslista rakennetaan kauden mauista ja perjantaisin on street food -teemaa. Meksikolainen ruoka on sen kautta noussut viime aikoina meillä asiakkaiden suosioon.”

Hotin mukaan kokonaistunnelmaan kuuluu myös hyvin suunniteltu taustamusiikki ja lounashetkeämme tahdittaakin miellyttävä soul- ja funk-klassikoihin perustuva kappalevalikoima.

Tilaamme nieriää, joka saa kahden hengen ruokaraadiltamme kiittävän arvion. Kokonaisuus on hallussa maukkaiden kapristen kompatessa juuri sopivan kepeää kalaa. “Nieriä on hyvä kala, jota on periaatteessa vaikea pilata”, Markus pohtii. “Kaikin puolin onnistunut annos.” 

Kuuntele podcast lounasreportaasista:

 

Lue lisää:

http://kellohalli.fi

Instagram:

@kellohalli

@nivespics

#markusnordenstreng