Lounasreportaasi: Eliten lounasmenu koostuu kotiruoista

Töölön klassikko Elite tarjoilee päivittäin vaihtuvaa kotiruokalounasta. Lounasseuralaiseni, muusiikko-journalisti Pekka Laine kertoo käyneensä Elitessä heti täysi-ikäistyttyään, mutta vähemmän lounaalla. Päivän kotiruokaoptiona on bratwurstia ja hapankaalia.

“Lounasmenu suunnitellaan noin viikoksi kerrallaan”, kertoo ravintolapäällikkö Tiina Partti. “Syyskuun alusta jatkuu taas normaalimpi lounasrotaatio kesän jälkeen, jolloin listoille palaa myös torstai-hittimme hernekeitto pannarilla ja hillolla.”

Bratwurst on kosntailematon lounas, joka toimii tälle kaksikolle. Pekka kiittelee Eliten valkoisista pöytäliinoista huokuvaa arvokasta tunnelmaa.

“Tällaisessa paikassa lounas voi olla keskellä viikkoa samalla arvokas ja laid-back elämys, toimii mainiosti”, hän tunnelmoi.

 

Kuuntele podcast Lounasreportaasista:

 

Lue lisää:

http://www.elite.fi

Instagram:

#ravintolaelite

@nivespics

#pekkalaine