Epic foodsin 10,90 € ateriat nyt 10,30€ Edenredin mobiilimaksulla!

Epic Foods tarjoaa kaikki 10,90 € ateriat hintaan 10,30 €, kun maksat ateriasi Edenredin mobiilimaksulla. Edenredin mobiilimaksu on ilmainen lisäominaisuus kaikille Edenredin Ticket-lounaskorttien käyttäjille. Lue lisää alta, miten mobiilimaksu toimii. Tarjous voimassa maaliskuun loppuun!

Näin Edenredin mobiilimaksu toimii

Maksa lounas Edenredin mobiilimaksulla MyEdenred-sovelluksessa. Lataa vain uusin versio MyEdenred-sovelluksesta ja saat mobiilimaksupainikkeen käyttöösi!

Mobiilimaksun käyttäminen on nopeaa ja vaivatonta. Etsi ravintola nimen tai sijainnin perusteella (esim. Epic Foods), syötä maksettava summa (esim. 10,30€) ja näytä puhelimen mobiilimaksukuitti kuljettajalle. Ja ei muuta kuin syömään!

Lisätietoa mobiilimaksamisesta ja MyEdenred-sovelluksen käyttöönotosta löydät täältä.

Epic foods

Epic Foods on ensimmäinen pohjosmainen kuljetusravintola, josta voit tilata maittavia huippukokkien resepteistä varioituja lounaita nopeasti suoraan kotiovellesi ja mikä parasta vielä huokeaan hintaan! Tuotekonseptiin kuuluu myös päivittäin vaihtuva menu ja maksaminen onnistuu myös Edenredin lounaskorteilla, seteleillä ja mobiilimaksulla.

Katso viikon menu täältä ja hyödynnä tarjous!