Lounasreportaasi: California-rullat Sushibar+Winen "highlightia"

Kulttuuritehdas Korjaamon tiloissa toimii Sushibar+Wine, jonka lounassettiä lähdimme maistelemaan DJ Eero Löyttyjärven kanssa. Molemmat valitsevat kompaktilta lounaslistalta California-rullia ja sashimia.

“Haluamme pitää lounaslistan helposti lähestyttävänä ja nyt kesällä salaatit ovat olleet sushin ohella suosittuja”, kertoo ravintolapäällikkö Emilia Kennesmäki. Hän kuvailee Sushibar+Winen tunnelmaa rennoksi ja on oikeassa. Leppoisana perjantai-iltapäivänä täällä viihtyy.

Tilaamamme sushit tekevät kauppansa ja alkavan festariviikonlopun kunniaksi tilaamme kyytipojaksi japanilaista Asahi-olutta. Toimii. Erityisesti California-rullat saavat kiitosta raadilta.

“Ehkä olen hieman amerikkalaishenkinen”, toteaa Eero. Itse en puolestaan ole koskaan aiemmin tullut ajatelleeksi että Kalifornia voisi viitata herkullisen sushi-rullan alkuperään. 

 

Kuuntele podcast Lounasreportaasista:

 

Lue lisää:

http://www.sushibar.fi

Instagram:

@sushibarwine

@nivestweets

@dj_eero_loyttyjarvi