Meet Edenred People – Maailmalta tullut Software Architectimme

”Tulevat mahdolliset kollegat tavattuani tykästyin Edenrediin lopullisesti, enkä ole joutunut pettymään”

Heippa, Salam!

Olen Amin ja olen alun perin kotoisin Iranista, kaupungista nimeltään Zanjan. Tulin Suomeen opintojen perässä vajaa 10 vuotta sitten, ja kouluttauduin Tietojenkäsittelytieteen Filosofian maisteriksi Helsingin yliopistossa.

Tällä hetkellä vapaa-aikani kuluu hyvin pitkälti ammattikorkeakoulussa big data-analytiikkaa opiskellen. Viikonloppuisin rentoudun ystävien kanssa, luen sekä käyn kävelyllä ja kuntosalilla. Liikunta on minulle tärkeää, sillä "good mind comes from the body, and good body requires a good mind".

 

 

Monipuoliset työmahdollisuudet ja mukavan oloiset kollegat toivat minut Edenredille

Muutama vuosi sitten näin mielenkiintoiselta vaikuttavan työpaikkailmoituksen, jonka työnkuva oli juuri sitä mitä halusinkin. Mahdolliset kollegani tavattua tykästyin Edenrediin lopullisesti, enkä ole joutunut pettymään. Täällä on hyvä yrityskulttuuri, jatkuvasti kehittyvä IT-infrastruktuuri ja yrityksellä on paljon potentiaalia kasvaa ja kehittyä.

 

Parasta työssäni ovat loputtomat mahdollisuudet

Aloitin Edenredillä Junior Software Engineerinä, jonka jälkeen olen päässyt etenemään urallani oppiessani erilaisten IT-järjestelmien ja -sovellusten kehittämisestä.

Tällä hetkellä toimin Edenredillä Software Architectina. Työni sisältää paljon koodausta, teknistä suunnittelua sekä uusiin teknologioihin paneutumista. Saan olla monessa projektissa mukana sekä kehittämässä uusia palveluita Edenredille.

Parasta työssäni on loputtomat ammatilliset mahdollisuudet ja mielettömät kollegat. Enkä tarkoita ainoastaan Suomen kollegoita – vaan myös muiden maiden edenrediläisiä sekä kanssamme työskenteleviä konsultteja. Opimme ja opetamme paljon toisiamme, jonka ansiosta osaaminen ja tietotaito kasvavat jatkuvasti.

 

Innovointikyky on minulle arvoistamme konkreettisin

Arvoistamme minulle merkitsee eniten yrittäjähenkisyys ja innovointikyky. Ne linkittyvät tiiviisti toisiinsa: jos olet yrittäjä, omaat usein innovatiivisen ajattelutavan. Vastaavasti innovatiivisuus puolestaan on kannuste ja tie yrittäjyyteen.

Tykkään kokeilla ja tehdä asioita joita ei ole tehty – saankin välillä innovoida aivan uusia ratkaisuja, sillä kuulun Business Development -tiimiin. Koen kokeilun inspiroivana, mielenkiintoisena ja joskus hieman pelottavanakin. En koe teknologiaa ja sen kehitystä kuitenkaan uhkana, sillä teknologian kentällä tapahtuu jatkuvasti hyviä asioita.

 

Suosikki lounas- ja virikepaikkani

Odotas, tarkistan myEdenredistä missä useimmiten käyn.

Lounas:

  • Musta Härkä, maukasta intialaista ja hyviä pihvejä
  • Factory Bistro Vallila

Virike:

  • Kotini läheinen EasyFit kuntosali

 

Teksti: Miia Virtapuro