Meet Edenred People - Business Controllerimme

Kuva: Milja Fromholz. "Kaikki alkoi siitä, kun hain gradun kirjoittamisen ohelle joulutöitä. Tulin Edenredille asiakaspalveluun joulusesongin tuuraajaksi, ja loppujen lopuksi joulun jälkeen täältä lähetettiin läppäri perääni."

Moi!

Olen Minna ja harrastan lumilautailua, erityiseisti vapaalaskua rinteiden ulkopuolella. Nautin vapaalaskun kaltaisista adrenaliinisporteista, ja laskureissu Norjaan onkin jokavuotisella reissulistallani. Vastapainoksi käyn myös telinevoimistelemassa ja kiipeilemässä, sekä olen vannoutunut hevostyttö.

 

 

Asiakaspalvelusta data-analyysin guruksi

Tarinani Edenredillä alkoi siitä, kun päädyin asiakaspalveluun joulusesongin tuuraajaksi. Olin lähdössä Lappiin joulun jälkeen, kun minulle tarjottiin jatkomahdollisuutta. Loppujen lopuksi täältä lähetettiin läppäri perääni, ja siitä alkoi urani Edenredillä. Nykyään toimin täällä business controllerina.

Päätehtävänäni on etsiä tietoa hyvien ratkaisuiden ja päätöksenteon tueksi, ja jakaa sitä oikeille ihmisille oikeassa muodossa. Olen motivoitunut ja innostunut siitä, että olen saanut kehittää jotain kokoajan. Uudet projektimme ovat nyt jo tulevaisuuden juttuja, ja kasvun myötä meillä on mahdollisuuksia hullumpienkin ideoiden toteuttamisen.

 

Parasta työssäni on se, että saan luoda jotain merkityksellistä

Olen päässyt luomaan Edenredillä monia prosesseja tyhjästä, mikä on ollut opettavaista ja palkitsevaa. Parasta on juuri se, että koen tekeväni täällä merkityksellisiä asioita. Opiskelin kauppakorkeakoulussa johtamista, mutta nyt olen kuitenkin finanssipuolella. Mielestäni elämä on tarkoitettu tapahtuakseen, ja sille oli jokin syy miksi päädyin talousosastolle.

Merkityksellisyyttä työlleni lisää se, että emme myy vain tuotetta vaan kokonaisvaltaista konseptia, joka edesauttaa niin henkistä kuin fyysistäkin hyvinvointia korostaen taukojen merkitystä.

Työkaverini ovat myös mahtavia. Meitä on täällä saman ikäistä porukkaa, teemme paljon asioita yhdessä ja järjestämme milloin mitäkin kissanristiäisiä. Käymme vuosittain Tahkolla, sekä sportticlubimme järjestää erinäköisiä liikunta-aktiviteetteja kuten hotjoogaa, futista ja lenkkejä.

 

Edenredin arvoista

Yrittäjähenkisyys tulee arvoista minulle vahvimpana mieleen, sillä muutamia vuosia sitten täällä oli vielä todellinen startup meininki. Istuimme silloin tiiviissä tunnelmassa konkreettisesti selät vastakkain, ja jokaisen asiakkaan voittaminen oli suurta juhlaa ja häviäminen puolestaan suuri menetys. Kasvu on muuttanut luonnollisesti tätä, mutta oma esimieheni ottaa edelleen asiat yrittäjäasenteella.

 

Suosikki lounas- ja virikepaikkani

Lounas:

  • Mashiro, japanilainen paikka aivan työpaikkamme vieressä
  • Ravintola Factory Bistro Vallila, takuuvarma hyvä salde ja jälkkäri

Virike:

  • Kiipeilyareena
  • Taitoliikuntakeskus

 

Teksti: Miia Virtapuro